Spectaculaire Nieuwjaarsduik 2009

Spectaculaire Nieuwjaarsduik 2009

Geheel in lijn met de traditie zal ook in 2009 door de Ouddorpse Reddingsbrigade in samenwerking met Strandpaviljoen Paal 10, een Nieuwjaarsduik worden georganiseerd. Elk jaar trekken meer deelnemers en toeschouwers naar het Ouddorpse strand om op Nieuwjaarsdag een verfrissende duik in de Noordzee te nemen.

Vorig jaar werd de duik in Ouddorp door Unox als serieuze duik uitgeroepen vanwege de serieuze aanpak en het eigen karakter. Een record aantal deelnemers en de overweldigende toeloop en aandacht van toeschouwers heeft er toe geleid dat de organisatie het evenement nog beter wil vormgeven en enkele aanpassingen zal doorvoeren. Door stijging van de kosten zal in 2009 voor het eerst een bedrag van € 2,50 worden gevraagd. Hiervoor wordt, met het oog op de privacy, een grote tent op het strand geplaatst waarin deelnemers zich kunnen verkleden.

Eveneens zal in deze tent de inschrijving plaatsvinden. Na afloop van de duik wordt erwtensoep en chocolademelk aan de duikers verstrekt. Om wachttijd bij het inschrijven te voorkomen is het mogelijk om via www.ouddorpsereddingsbrigade.nl een inschrijfformulier te downloaden. Meer informatie is te verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.