Schietpartij Tweede Schansstraat Rotterdam in Opsporing Verzocht

Schietpartij Tweede Schansstraat Rotterdam in Opsporing Verzocht

Vanavond worden in het tv programma Opsporing Verzocht beelden getoond van twee onbekende mannen bij een schietpartij in de Tweede Schansstraat. Bij de schietpartij in de Tweede Schansstraat raakte niemand gewond. De politie wil graag in contact komen met de twee onbekende mannen. Zij zijn mogelijk belangrijke getuigen in het onderzoek. De mannen worden wel onherkenbaar getoond maar de politie hoopt toch dat zij zich melden.

Op 10 juli 2014 rond kwart voor zeven vindt er op de Tweede Schansstraat met de Spanjaardstraat in Rotterdam een schietpartij plaats. Bij de schietpartij raakte zover bekend, niemand gewond. Wel werden er meerdere hulzen aangetroffen. De politie heeft ter plaatse sporen veiliggesteld. De schietpartij op de Tweede Schansstraat is bij de politie nog steeds in onderzoek en ook wordt er gekeken of deze schietpartij verband houd met de andere schietpartijen in Rotterdam-Delfshaven.

Na deze schietpartijen in Delfshaven is de politie met meer mankracht aanwezig op straat. Dit doen zij opvallend en onopvallend. Ook worden er regelmatig preventief fouilleeracties gehouden. De politie heeft een groot team van rechercheurs op de zaak gezet en zij werken non-stop door in dit onderzoek. Opsporing Verzocht wordt vanaf om half negen uitgezonden op Nederland 1.