Schietpartij Seringenplantsoen Ridderkerk dinsdag 26 mei in Opsporing Verzocht

Schietpartij Seringenplantsoen Ridderkerk dinsdag 26 mei in Opsporing Verzocht

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt op 26 mei aandacht aan het onderzoek naar de moord op de 33-jarige Albanees Ilirjan Sula op 6 april jl. in Ridderkerk. In de uitzending worden de laatste uren van Sula gereconstrueerd en worden de kijkers (opnieuw) gevraagd met tips en informatie te komen.

Op 6 april, Tweede Paasdag, vond tussen 23.30 en 23.50 uur een schietincident plaats op het parkeerterrein aan het Seringenplantsoen in Ridderkerk. Daarbij kwam de 33-jarige Albanees Ilirjan Sula om het leven. Een team van 20 rechercheurs startte op 7 april een uitgebreid onderzoek dat nog volop in gang is.

Belangrijke vragen 
Op 6 april werd aan de Regenboogkade in Rotterdam de vermoedelijke vluchtauto van de dader(s) gevonden. Ondanks dat de politie al met buurtbewoners heeft gesproken, heeft het team nog een aantal belangrijke vragen. De politie is onder meer op zoek naar de bestuurder van een opvallende (motor)scooter, die op 6 april op de Regenboogkade is gezien. Mogelijk is deze bestuurder een belangrijke getuige.

Opsporing Verzocht 
De uitzending van Opsporing Verzocht is op NPO 1 om 20.30 uur en wordt een dag later om 11.40 uur herhaald op NPO 2.