"Schiedamse drugsverdachte Rene F. achter de vergismoord op Rob Zweekhorst"

"Schiedamse drugsverdachte Rene F. achter de vergismoord op Rob Zweekhorst"

De Schiedamse drugsverdachte Rene F. zit achter de "vergismoord" op Rob Zweekhorst. Dat zegt de corrupte ex-douanier Gerrit G. 

Uit geheime geluidsopnamen, die in handen zijn gevallen van de NOS, vertelt de Rotterdamse Gerrit G. onder meer dat drugscrimineel Rene F. achter de "vergismoord" van 1 januari 2014 zit.

Gerrit G.
Ex-douanier Gerrit G. verdiende miljoenen aan het doorlaten van containers met drugs in de Rotterdamse haven. Het process tegen hem mondde vorige week uit op een stafeis van 16 jaar cel.

Rob Zweekhorst
Rob Zweekhorst werd op 1 januari 2014 slachtoffer van een "vergismoord" in Berkel en Rodenrijs. Het eigenlijke doelwit had Dennis van de B. moeten zijn, die in de buurt woonde. Dennis van den B. is ook medeverdachte in het drugsproces.

Rene F. en Dennis van den B.
Gerrit G. heeft van Rene F. en Dennis van den B. nog een groot geldbedrag tegoed. Ook zijn de twee nog miljoenen schuldig aan drugsleveranciers in Zuid-Amerika. 

Smokkeltips
In de geluidsopnames geeft Gerrit G. ook smokkeltips aan een vertegenwoordiger van drugsleverancies uit Zuid-Amerika. Zo vertelt hij dat het verstoppen van kleine partijen drugs in lege containers een goede smokkelmethode is. De ex-douanier praatte honderduit, niet wetende dat de gesprekken werden opgenomen door een gesprekspartner.

Een link naar het artikel van de moord op 1 januari 2014, vindt U hier.