Ruzie in auto ontaard in flinke vechtpartij: zakenpartners raken gewond (video)

Op de Fascinatio Boulevard in Capelle aan den IJssel zijn dinsdagochtend twee zakenpartners gewond geraakt na een vechtpartij. Het duo, wat samen enkele bedrijven runt, waren onderweg naar een notaris toen zij onderweg een zakelijk geschil kregen.

De ruzie die in de auto ontstond liep dusdanig op dat er een handgemeen ontstond: toen de auto eenmaal stilstond sloeg de een op de ander in met een bouwlamp welke op een statief stond.

Het geweldsincident welke zich voltrok voor een kinderdagverblijf kon na tussenkomst van de politie tot bedaren worden gebracht. Beide zakenpartners raakten gewond, de een liep een forse hoofdwond op en de ander kon niet meer op zijn benen staan na een flinke trap. Ambulancepersoneel heeft zich over hen ontfermd.

Na behandeling door ambulancepersoneel mocht een partij zijn weg vervolgen, de ander is meegenomen door de politie. Of de zakenpartners elkaar de hand binnen afzienbare tijd nog gaan schudden is niet bekend: de afspraak bij de notaris gaat niet meer door.

oKCWiW.jpg

81s03g.jpg

IAauna.jpg

oFPfej.jpg

gOI8FB.jpg