Roerige nacht in de regio: drie gewonden bij meerdere steekpartijen

In de nacht van zaterdag op zondag hebben er drie steekpartijen plaatsgevonden in de regio. Bij de eerste steekpartij werd een 59-jarige man in zijn nek gestoken nadat hij de deur open deed voor iemand die aanbelde: meerdere aanwezigen in de woning wisten de verdachte te overmeesteren. Wat de aanleiding van de gewelddadige actie was is nog onbekend.

Op het Valkhof in Sliedrecht raakte eveneens een man gewond bij een steekpartij, in de nabijheid werd al snel een man aangehouden die een ruit had ingegooid: vermoedelijk is deze verdachte betrokken geweest bij de steekpartij. Het slachtoffer is voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Derde steekpartij

Omstreeks 03:30 uur raakte een 41-jarige man zwaargewond nadat hij in de Isaäc Hubertstraat in Rotterdam-Noord werd neergestoken in een woning. Met zware verwondingen is het slachtoffer na stabilisatie overgebracht naar het ziekenhuis. Mogelijk ligt de aard van de steekpartij in de relationele sfeer, een vrouw die in de woning aanwezig was is aangehouden door de politie.