Reanimatie na aanrijding op snelweg A15 Rotterdam-Albrandswaard

Op snelweg A15 bij Rotterdam-Albrandswaard heeft een aanrijding tussen twee busjes plaatsgevonden. Eén van de bestuurders is gereanimeerd en met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van het andere busje is aangehouden.

De aanrijding vond plaats op de parallelbaan richting Vaanplein. Een Pools busje botste door nog onbekende oorzaak op een ander busje. Het slachtoffer in het voorste voertuig is vervolgens zodanig gewond geraakt dat reanimatie noodzakelijk bleek. Een traumahelikopter landde langs de snelweg. Daarnaast kwamen meerdere ambulances, de politie en de brandweer ter plaatse. De Koninklijke Marechaussee bevond zich in de buurt en kwam eveneens ter plaatse om hulp te verlenen.

Het Poolse busje dat achterop klapte, kwam enkele honderden meters vóór het aangereden voertuig op de vluchtstrook tot stilstand. De bestuurder hield lichte verwondingen over aan het ongeval en is aangehouden op verdenking van het veroorzaken van een ongeval met zwaar letsel tot gevolg.

De forensische opsporing - verkeer is ter plaatse om de exacte toedracht van het ongeval te onderzoeken. De parallelbaan is volledig afgesloten. Ingesloten verkeer kon onder begeleiding via de middenberm naar de hoofdrijbaan oversteken.

3ilIcN.jpg

oUO6uR.jpg

rOEOlg.jpg

usPZHp.jpg

bRlidR.jpg

X2uSpw.jpg

QeyFzs.jpg

xgIgrs.jpg

W86KzA.jpg