Ravage op A20 na botsing met pijlwagen: bestuurder onder invloed van lachgas ( Video)

Op de A20 bij Moordrecht is in de nacht van donderdag op vrijdag een automobilist zwaargewond geraakt nadat hij met zijn voertuig een pijlwagen ramde. Kort na middernacht reed de automobilist onder invloed van lachgas over de A20 toen het net nabij afslag Nieuwerkerk mis ging.

Als gevolg van de aanrijding met de pijlwagen ontstond er een ravage op de snelweg welke uiteindelijk in de richting van Gouda afgesloten is geweest. Een omstander die als eerste op de plek van het ongeval was heeft eerste hulp geboden in afwachting van de hulpdiensten, de automobilist werd erg agressief toen hij weer enigzins bij kennis was.

Brandweerlieden hebben de man uiteindelijk uit het voertuig moeten knippen alvorens hij kon worden overgedragen aan medisch personeel, hij is na stabilisatie met spoed overgebracht naar het ziekenhuis en tevens aangemerkt als verdachte.

In het voertuig troffen de hulpdiensten een grote lachgastank aan, de bestuurder bleek dusdanig onder invloed te zijn dat hij het bewustzijn verloor en vervolgens op de pijlwagen klapte die kort daarvoor was geplaatst in verband met werkzaamheden.

94ez8Y.jpeg

xK58aM.jpeg

x9wKaU.jpeg

cbgSrf.jpeg

eA4d5X.jpeg

dr1Slv.jpeg

UPFnTL.jpeg

ml9y5K.jpeg