Ramkraak op supermarkt Crooswijkseweg Rotterdam

Ramkraak op supermarkt Crooswijkseweg Rotterdam

Maandagochtend is een ramkraak gepleegd op een supermarkt aan de Crooswijkseweg. De dader of daders zijn er met een kluis en de inhoud van een andere kluis vandoor.

Maandag 14 december omstreeks 02.30 uur gaf de alarminstallatie van de supermarkt een automatische melding. Agenten gingen poolshoogte nemen en zagen dat aan de achterzijde van de supermarkt de deuren open stonden.

Volgens getuigen heeft een auto met de achterkant de achterzijde van de supermarkt geramd. De dader of daders hebben uit het kantoortje van de supermarkt een kluis meegenomen en een andere kluis leeggehaald. Vervolgens is de auto er vandoor gegaan. Het door getuigen gegeven kenteken werd even later op de A16 gezien door een ANPR camera. Op de Charloise Lagedijk zag de politie het voertuig rijden en zette zij de achtervolging in. Helaas heeft de politie het voertuig niet kunnen aanhouden.

De auto is later in de ochtend terug gevonden op de Hans Weertsstraat. In de kofferbak lag een kluis. De auto wordt onderzocht op sporen. Ook zal er buurtonderzoek plaats vinden en zal er gekeken worden of er bruikbare camerabeelden zijn. Heeft u informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek, dan vragen wij u te bellen met de politie via 0900-8844. Als u liever anoniem wilt blijven, kun u bellen met M. via 0800-7000.