Politievoertuig betrokken bij ongeval N209 Bergschenhoek (video)

Politievoertuig betrokken bij ongeval N209 Bergschenhoek (video)

Een politievoertuig uit de eenheid Rotterdam is woensdagmiddag betrokken geraakt bij een ongeval op de N209 in Bergschenhoek. Het voertuig reed over de N209 richting een melding van een suïcidaal persoon, toen een automobiliste het voorrangsvoertuig met blauw zwaailicht en sirene niet opmerkte ter hoogte van de Leeuwenakkerweg. 

De bestuurder van het politievoertuig kon een ongeval niet voorkomen. De agenten konden daadwerkelijk een leven redden, wat belangrijker was dan het ongeval waar niemand letsel op had gelopen. Uiteraard hebben de agenten de meldkamer en andere collega's ingelicht, welke naar de N209 reden om het ongeval af te handelen. 

Nadat de bij het ongeval betrokken politie-eenheid klaar was met de melding zijn zij teruggereden naar de N209. Politiecollega's van de VOA uit de eenheid Den Haag zijn ter plaatse gekomen om onderzoek te verrichten.

Belemmering werkzaamheden fotograaf MediaTV

De politieagenten belemmerden het werk van de aanwezige pers van MediaTV om foto's te maken van het beschadigde dienstvoertuig door o.a. voor de politiebus te gaan staan. Gelukkig lukte het om deze foto's u niet te onthouden.