Twee politieagenten gewond bij schietpartij Dordrecht (video)

Woensdagavond zijn twee agenten gewond geraakt bij een schietpartij aan de De La Reystraat in Dordrecht, ook een verdachte liep verwondingen op. Politieagenten kwamen omstreeks 21:00 uur ter plaatse op de kruising met de Toulonselaan na een overlastmelding: er werd tegen auto's aan getrapt en met spullen tegen auto's gegooid.

Hoe het incident heeft kunnen ontaarden in een schietpartij is niet bekend, duidelijk is dat er zeker tien schoten zijn gelost. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse ter assistentie aan hun collega's. Beide agenten zijn met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, één van hen raakte zwaargewond.

In de omgeving werd na de schietpartij een gewonde verdachte aangetroffen, hij is aangehouden en ook overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. Twee andere mannen zonder vaste woon of verblijfplaats zijn aangehouden voor betrokkenheid bij het incident.

Vanwege het onderzoek naar de schietpartij is de Toulonselaan en een groot aantal straten eromheen afgesloten door de politie. Omdat de politie zelf ook geschoten heeft doet de rijksrecherche onder leiding van het Openbaar Ministerie onderzoek.

href="

91eGCv.jpg

sA0r1n.jpg

ubyiEe.jpg

iH7TMC.jpg

6oh78c.jpg

ribnLx.jpg

cbO3k8.jpg