Politie zoekt wederom getuigen ernstig ongeval Koninginneweg Rotterdam

Politie zoekt wederom getuigen ernstig ongeval Koninginneweg Rotterdam

De politie is wederom opzoek naar getuigen van het ernstig ongeval op 29 augustus waarbij een 18-jarige vrouw gewond raakte. De aanrijding vond plaats in de nacht van 29 augustus op de Koninginneweg in Rotterdam - IJsselmonde. De vrouw werd op haar scooter aangereden door een auto. Dit gebeurde op de Koninginneweg met de Van Hoochstratenweg en de Roelantweg. De automobilist reed hierna door en heeft zich nog niet gemeld. De verdachte reed in een donkerkleurige auto. Dit werd nog gezien door één van de bewoners. 

De 18-jarige vrouw werd ernstig gewond achtergelaten, omstanders schoten haar te hulp. Dit werd later overgenomen door de gealarmeerde ambulancedienst, Mobiel Medisch Team en de politie. Het slachtoffer is met ernstig hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie startte direct een sporen onderzoek ter plaatse. En ook werd er gekeken of de donkerkleurige auto nog in de buurt zou staan. De politie heeft de verdachte nog steeds niet kunnen aanhouden. 

De politie is inmiddels wel te weten gekomen dat na het ongeval een man op een fiets als eerste ter plaatse was. De politie is op zoek naar deze getuige. De man was op de fiets en had een rode jas aan. De politie vermoedt dat de man over waardevolle informatie kan beschikken. En kan vertellen wat de toedracht is van het ongeval. Bent u die man, kent u die man of heeft u meer informatie over dit ongeval bel dan met de Verkeersongevallengroep van de verkeerspolitie Rotterdam via 0900-8844 of via M. 0800-7000.