Politie zoekt vermiste Marilyn van der Wolf uit Hardinxveld Giessendam

Politie zoekt vermiste Marilyn van der Wolf uit Hardinxveld Giessendam

De politie zoekt nog steeds naar de 14-jarige Marilyn van der Wolf uit Hardinxveld-Giessendam. Het meisje kwam gistermiddag niet thuis na school en sindsdien maken de politie en haar familie zich ernstig zorgen

Mogelijk is Marilyn met de trein naar Amsterdam, Utrecht of Rotterdam gedaan. Tot nu toe ontbreekt ieder spoor van het meisje. Direct nadat haar vermissing bij de politie werd gemeld is er een onderzoek opgestart. Politieagenten spraken met de familie,vrienden en bekenden van het meisje. Ook werd haar foto geplaatst op www.politie.nl en werd deze verspreidt via twitter en facebook. Ook binnen de politie eenheden is het signalement en de foto van Marilyn gedeeld, zodat alle politieagenten naar haar uit kunnen kijken.Het meisje is ongeveer 1.64 m lang en heeft een opvallend litteken op haar linkerwang. Ze droeg op de dag van haar vermissing een lichtblauw 'biker' jasje. Ze heeft een slotjesbeugel en halflang blond haar.

 De politie wil graag weten waar het meisje nu is. Weet u dat of heeft u meer informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie, Eenheid Rotterdam via 0900-8844.