Politie zoekt verdachte mishandeling Mgr Nolenslaan Schiedam

Politie zoekt verdachte mishandeling Mgr Nolenslaan Schiedam

De politie is op zoek naar de identiteit van de verdachte van een mishandeling. De man sloeg op 23 juni een vrouw in haar gezicht nadat ze een woordenwisseling hadden kregen voor de drogisterij op de Mgr Nolenslaan in Schiedam.

Omschrijving
Het 43-jarige slachtoffer en haar 21-jarige dochter kwamen de drogisterij uit lopen en passeerde enkele mannen die buiten stonden. Een van deze mannen maakte seksistische opmerkingen naar de twintiger die direct van zich afbeet. Ook haar moeder kwam voor haar op. Daarop ontstond een woordenwisseling waarbij de verdachte het niet alleen af kon met woorden; hij haalde onverwachts uit en sloeg het 43-jarige slachtoffer in haar gezicht. Hierna ging de verdachte er op een fiets vandoor. Het slachtoffer raakte vervolgens onwel en werd op straat nagekeken door ambulancepersoneel. Zij hield er een pijnlijk hoofd aan over.

Oproep
De man is tot nu toe niet herkend. Weet u wie de mishandeling heeft gepleegd? Laat het de politie weten via 0900-8844.

Bureau Rijnmond
Het regionale opsporingsprogramma op TV Rijnmond besteedt ook aandacht aan deze zaak. 'Bureau Rijnmond’ is donderdagmiddag rond half zes te zien op RTV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.