Politie zoekt overvaller benzinestation Gustoweg Rotterdam

Politie zoekt overvaller benzinestation Gustoweg Rotterdam

Op donderdag 19 november vroeg een jongeman een medewerkster van een benzinestation aan de Gustoweg in Rotterdam de weg naar een feestzaal. De behulpzame medewerkster wees hem de weg. Tien minuten later keerde de man echter terug met kwade bedoelingen.....

Omschrijving
De bewuste donderdag omstreeks 18:20 uur, stond een medewerkster van benzinestation Calpam Sintmaartensdijk aan de Gustoweg in Rotterdam in de deuropening een sigaretje te roken. Toen kwam er een jongeman, die haar vroeg waar in de buurt feestzalen waren omdat hij naar een feestje moest. Aangezien de man geen naam van een feestzaal wist te vertellen, noemde de medewerkster er een paar in de omgeving op. Toen liep de jongeman weer weg in de richting van de Gustoweg.

Tien minuten later kwam dezelfde jongeman weer terug. De medewerkster stond op dat moment binnen achter de balie. De jongeman liep naar de balie en gaf aan dat hij het niet kon vinden. Vervolgens liep de jongeman om de balie heen, greep de vrouw bij haar keel en toonde een hakmes. Hij eiste dat ze de kassa opende en hielp hem het geld in een blauwe meegebrachte vuilniszak te stoppen. Vervolgens richtte hij zich tot de schappen en stopte pakjes sigaretten en busjes shag in de vuilniszak. In een onbewaakt ogenblik wist de medewerkster aan zijn aandacht te ontsnappen en rende ze de shop uit om hulp te gaan halen. Een link naar het artikel vindt u hier.

Update
Op donderdag 10 december worden in het regionale opsporingsprogramma Bureau Rijnmond bewegende beelden van de man getoond. Bureau Rijnmond wordt uitgezonden op TV Rijnmond rond 17.20 uur en wordt ieder uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.

Vragen
Wie (her)kent deze man?