Politie zoekt naar sporen rond Krabbeplas Vlaardingen (video)

Politie zoekt naar sporen rond Krabbeplas Vlaardingen (video)

De politie heeft vrijdag sporenonderzoek gedaan rond de Krabbeplas in Vlaardingen. Bij de Krabbeplas is vorige week het levenloze lichaam van een 21-jarige vrouw gevonden. De vrouw bleek slachtoffer van een steekpartij.

Agenten van het Team Paraatheid hebben samen met rechercheurs de omving rond de vindplaats van het lichaam afgezocht. Op diverse plaatsen werden stukken afgezet die vervolgens door een medewerker van de forensische opsporing verder in kaart werden gebracht.

De persvoorlichtster van de politie kon vrijdag aan het einde van de ochtend nog niet aangeven of er iets gevonden is wat interessant is voor het onderzoek. 

In dat onderzoek naar de dood van de vrouw heeft de politie inmiddels wel een aanhouding verricht, een 31-jarige inwoner van Schiedam. De politie kon niet vertellen wat de relatie is tussen de verdachte en het slachtoffer, maar wel dat de verdachte gezien is samen met het slachtoffer toen zij rond 00:30 uur haar werk bij een fastfoodketen op het Marconiplein in Rotterdam verliet.