Politie zoekt informatie overval Endeldijk Rotterdam

Politie zoekt informatie overval Endeldijk Rotterdam

De politie is een onderzoek gestart naar een overval op een bejaard echtpaar. Het echtpaar werd woensdagavond 29 oktober 2014 in hun woning aan de Endeldijk in Rotterdam overvallen door twee nog onbekende mannen. De 83-jarige bewoonster raakte hierbij gewond. Onbekend is of er iets is weggenomen.?

Op woensdag 29 oktober rond 20.00 uur werd er op de achterdeur van de woning van het echtpaar geklopt. Omdat de 83-jarige bewoonster dacht dat het iemand van de Thuiszorg was, opende zij de deur. Vervolgens drongen twee onbekende mannen de woning binnen. De 83-jarige vrouw werd geslagen en met geweld tegen de grond geduwd.

Daarna liepen de twee mannen naar haar 85-jarige echtgenoot die zich in de woonkamer bevond. Hier ontstond een worsteling, waarop de twee mannen de woning eveneens weer via de achterdeur verlieten. Onbekend is of er iets is weggenomen.

Signalement overvallers

Het gaat om twee blanke, jonge mannen met een slank postuur vermoedelijk in de leeftijd van 16 t/m 20 jaar oud. Een van hen droeg een donkerkleurige jas en was rond de 1.80-1.85 m lang. Hij heeft donker haar, wat op de dag van de woningoverval naar achter gekamd was. Een van de overvallers had mogelijk zijn gezicht bedekt.

Getuigenoproep 


Heeft u informatie over deze woningoverval? Neemt u dan contact op met het Regionaal Team Overvallen van de politie eenheid Rotterdam op 0900-8844. Als u liever uw informatie anoniem door wilt geven, kunt u bellen naar Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.