Politie zoekt getuigen van overval Paulus Potterstraat Rotterdam

Politie zoekt getuigen van overval Paulus Potterstraat Rotterdam

De politie in Rotterdam komt graag in contact met getuigen van een overval die op 29 juni op de Paulus Potterstraat in Rotterdam plaatsvond. Op de bewuste maandagvond liep een 34-jarige vrouw uit Rotterdam rond 20.15 uur vanaf de Lusthofstraat naar haar auto op de Paulus Potterstraat. Daar aangekomen kwam plotseling een onbekende man op haar af en eiste onder bedreiging van een vuurwapen haar tas. Na een korte worsteling wist de man de tas uit haar handen te trekken en rende hij de verder de Paulus Potterstraat in. Halverwege de Paulus Potterstraat sprong de man op een daar geparkeerde fietsen en fietste weg in de richting van de Oostzeedijk. Het slachtoffer raakte verder niet gewond.

Signalement
De dader was een blanke man, gekleed in een zwart vest met een capuchon en korte spijkerbroek. De man was tussen de 20 a 25 jaar en was ongeveer 1.80 meter lang en had een glad geschoren gezicht.

Getuigenoproep
Wie getuige van de overval is geweest of andere informatie heeft die leidt naar de dader wordt gevraagd met de politie contact op te nemen. U kunt bellen naar 0900-8844 en vragen naar de afdeling RTO van de politie in Rotterdam. Anoniem bellen kan naar 0800-7000.