Politie zoekt getuigen van drie overvallen Beukelsdijk Rotterdam

Politie zoekt getuigen van drie overvallen Beukelsdijk Rotterdam

Op de Beukelsdijk in Rotterdam vonden in 1 week eind december 2015 drie overvallen plaats. Eén avondwinkel is zelfs 2 x slachtoffer geworden. Bij de overvallen raakte gelukkig niemand gewond, maar de eigenaren zijn zeer aan gedaan. De politie neemt de zaak hoog op en is op zoek naar getuigen.

Overval 1
Op dinsdag15 december rond 16.00 uur stapten 2 mannen een avondwinkel binnen. De overvallers bedreigden een klant met een vuurwapen en eisten geld en andere spullen van de eigenaar. Hiervoor hadden ze een grote zwarte tas bij zich. Nadat de medewerker deze had volgegooid, ging het duo er te voet vandoor richting de 1e Middellandstraat. Daar stapten de twee mannen op een scooter en vluchtten in onbekende richting.

Overval 2
Op zondagavond 20 december rond 17.30 uur was het raak bij een supermarkt een paar deuren verder. Een medewerker was aan het werk in het magazijn achter in de winkel. Er waren geen klanten in de zaak. Plotseling stond er een gemaskerde man in de winkel met een vuurwapen. Hij eiste geld uit de kassa, maar ging er uiteindelijk zonder buit vandoor.

Overval 3
Woensdag 23 december was het opnieuw raak bij de avondwinkel welke ook op 15 december is overvallen. Nu stapte rond 20.00 uur een gemaskerde man de winkel binnen en bedreigde het personeel met een vuurwapen. Hij eiste geld, waarvoor hij een plastic tas bij zich had. Toen hij wat geld had gekregen, ging hij er vandoor richting het Mathenesserplein.

Signalement overval 1
Verdachte 1: Jongeman van ongeveer 20-25 jaar, 1.85 m lang. Hij had een jas voor zijn gezicht, maar hij had een licht getinte huidkleur. Hij sprak Nederlands met een accent, met een accent. Hij droeg een zwart trainingspak, en een jas met een capuchon, die hij over zijn hoofd had. Hij hield zijn jas/hand voor zijn gezicht. Het was een soort windjack, met harde stof.
 Verdachte 2: Jongeman, lengte ongeveer 1.70-1.75 m. Hij droeg een wit masker voor zijn gezicht mogelijk een zogeheten Anonymous masker. Hij was gekleed in zwarte kleding, ook met een capuchon over zijn hoofd.

Signalement overval 2
De verdachte jongeman was geheel in het zwart gekleed; zwarte jas met capuchon, zwarte trainingsbroek, handschoenen en had een wit masker op. De werknemer heeft een klein stukje van een pols te zien en zag dat het om een blank of licht getint persoon ging. De verdachte was ongeveer 1.75 à 1.85 meter lang.

Signalement overval 3
De verdachte man droeg een wollen masker wat leek op het masker uit de film Scream. Hij is 1.80 a 1.85 m lang. Heeft een slank postuur. Sprak met een (Noord/Afrikaans) accent en droeg zwarte kleding

Informatie?
Heeft u informatie over deze overvallen? Heeft u de overvallers zien binnen komen dan wel weg zien gaan? Slaat u aan op het signalement? Heeft u informatie over de tassen, het masker of wellicht de scooter waarop de overvallers bij de overval op 15 december zijn gevlucht? Bel dan met de politie via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000