Politie treft zwaargewonde jongens aan Kabbelaarsbank Ouddorp

Politie treft zwaargewonde jongens aan Kabbelaarsbank Ouddorp

Twee jongemannen van 18 en 19 jaar uit De Lier zijn zaterdagochtend zwaargewond geraakt na een ongeval op de Kabbelaarsbank. Het tweetal was op bezoek bij een groep vrienden in een nabijgelegen vakantiepark en lag te slapen in de bak van een pick-up. 

Een deel van de groep was wezen stappen en bij terugkomst op het park stapte één van de groepsleden in de pick-up. Hij was niet op de hoogte van het slapende duo en begon ermee te crossen op het terrein. De twee slapende tieners kwamen daarbij ten val en raakten zwaargewond. Het 18-jarige slachtoffer werd afgevoerd naar het ziekenhuis in Dirksland. Hij is inmiddels aanspreekbaar. De 19-jarige werd in kritieke toestand afgevoerd naar het EMC in Rotterdam.

Aanhouding
Vanwege de ernst van het incident werd direct uitgebreid onderzoek gedaan. In de loop van de ochtend werd duidelijk wat er was voorgevallen en werd een 19-jarige jongen aangehouden. Ook hij komt uit De Lier.

Getuigenoproep
De politie spreekt naast de verdachte ook graag met getuigen. Heeft u vanochtend iets van het ongeval gezien? Laat het de politie alstublieft weten via 0900-8844.