Politie schiet verdachte van beroving in been Krabbendijkestraat Rotterdam

Op de Krabbendijkestraat in Rotterdam heeft een beroving onder bedreiging van een vuurwapen plaatsgevonden. De politie kreeg de verdachte, een 21-jarige Rotterdammer, kort daarna in het vizier. Omdat hij niet naar de instructies van de politie luisterde, is de man in zijn been geschoten.

De beroving vond rond 21:30 uur plaats. Een kwartier later kreeg de politie de verdachte in het zicht. Omdat de man niet luisterde, werd een waarschuwingsschot gelost. De verdachte werd gesommeerd om op zijn knieën te gaan zitten, zodat hij aangehouden kon worden. Toen daaraan geen gehoor gegeven werd, heeft de politie de man in zijn been geschoten.

Een ambulance kwam ter plaatse en heeft de verdachte naar het ziekenhuis overgebracht. De forensische opsporing van eenheid Den Haag is ter plaatse om samen met de Rijksrecherche onderzoek te verrichten. Een andere eenheid dan de eenheid Rotterdam-Rijnmond voert dit onderzoek uit, om objectiviteit te waarborgen. Bij het onderzoek is ook een speurhond ingezet.

bewegendebanner

H6t5Zm.jpg

c3nc4W.jpg

kbxFjG.jpg

EdO2EQ.jpg

yLtODr.jpg

skWpVj.jpg

AERwg7.jpg

UQotKU.jpg

FZ0gxZ.jpg

rbnuEb.jpg