Politie onderzoekt schietpartij Ridderspoorstraat Rotterdam

Politie onderzoekt schietpartij Ridderspoorstraat Rotterdam

De politie onderzoekt het schietincident dat vrijdagavond 8 mei rond 19:00 uur plaats vond in de Ridderspoorstraat. Een getuige belde de politie nadat hij drie mannen ruzie hoorde maken, waarna er een schot gelost zou zijn. De verdachten zouden vervolgens naar de Dahliastraat en de Hillevliet gerend zijn. In de nabije omgeving heeft de politie onderzoek verricht. Er is een buurtonderzoek gedaan en er zijn sporen onderzocht. Daarnaast heeft de politie camerabeelden bekeken. Politieagenten troffen in de Ridderspoorstraat ook een huls aan. Deze wordt onderzocht.

Signalement
Van een van de verdachten beschikt de politie over een signalement. Deze man heeft een donkere huidskleur en is tussen de 25 en 30 jaar oud. Hij heeft lange haren met waarschijnlijk dreads. Hij droeg een grijze broek met een donkere trui en een grijs jack.

Vragen
De politie wil graag weten wat er zich die vrijdagavond rond 19:00 uur heeft afgespeeld en is daarom op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben. Heeft u meer informatie, bel dan met de politie op 0800-6070.

Opsporing Verzocht
Het opsporingsprogramma besteedt vanavond ook aandacht aan deze zaak. Een link naar het artikel vindt U hier.