Politie onderschept alcohol in hal Centraal Station Rotterdam

Politie onderschept alcohol in hal Centraal Station Rotterdam

Het was vooraf bekend gemaakt maar wellicht niet tot een ieder doorgedrongen. Alcohol mag vandaag niet bij je uitrusting toebehoren voor het wellicht komende kampioenschap van Feyenoord vandaag. De politie had in samenspraak met het Openbaar Ministerie ME-personeel ingezet bij het Centraal Station. 

De buit is voorlopig goed te noemen in de daarvoor geplaatste containers, er is zat alcohol aangetroffen bij de fans die met de trein naar de stad kwamen. 

De RET liet weten vanmorgen dat de drukte minder is dan precies een week geleden. Mogelijk gingen mensen later van huis richting het centrum van de stad.

Drukte voor de wedstrijd

In de stad is het al een gezellige drukte van belang met goed geluimde mensen die er vandaag in geloven dat de ploeg 'van Zuid' vandaag kampioen wordt. Wel kwamen berichten door van lange wachttijden bij de evenementenlocaties. Er zijn drie evenemententerreinen aangewezen waar men de wedstrijd kan volgen. Daarvoor heeft ook Ahoy de deuren geopend. Bij De Kuip is het ook druk om het stadion binnen te komen.