Politie is op zoek naar 13-jarige Sylvana van den Langenberg uit Rozenburg

Politie is op zoek naar 13-jarige Sylvana van den Langenberg uit Rozenburg

De politie is een Team Grootschalig Onderzoek (TGO) gestart dat de vermissing van de 13-jarige Sylvana van den Langenberg onderzoekt. Het team is vandaag uitgebreid tot 20 rechercheurs. Het meisje uit Rozenburg wordt sinds donderdag 16 april vermist en sindsdien zoekt de politie naar haar.

Haar pleegmoeder ontdekte dat het meisje donderdagochtend 16 april weg was. De avond ervoor, rond 22:00, was ze nog thuis, in haar woning aan de Reigerhof. Sylvana is 13 jaar maar heeft het verstandelijke vermogen van een jonger kind. Op de dag van haar verdwijning droeg ze waarschijnlijk een zwarte jas met capuchon en bontkraag, een zwarte spijkerbroek en grijze nep UGGS. 

Buurtonderzoek

Via social media en Burgernet heeft de politie het publiek opgeroepen om naar het meisje uit te kijken. Daarbij is ook haar foto verspreid. Ook is er een buurtonderzoek gedaan en sprak de politie met diverse mensen in de omgeving van het meisje. Helaas heeft het onderzoek tot nu geen spoor van het vermiste meisje opgeleverd. 

Contact

Weet u waar Sylvana is, of heeft u haar sinds donderdagochtend 16 april nog ergens gezien? Bel dan 112. Heeft u andere informatie die van belang kan zijn, bel dan 0900-8844.