Politie afgelopen nacht nog druk met onderzoek schietpartij Bovenstraat (video)

Politie afgelopen nacht nog druk met onderzoek schietpartij Bovenstraat (video)

De politie was afgelopen nacht nog druk bezig met het onderzoek na aanleiding van de schietpartij aan de Bovenstraat donderdagmiddag. Donderdagmiddag werd er een gewonde man aangetroffen op de Kasteelweg in Rotterdam. De man bleek gewond geraakt te zijn bij een schietpartij. In een woning aan de Bovenstraat in Rotterdam werden twee doden aangetroffen. Vermoedelijk heeft de schietpartij zich afgespeeld in het criminele circuit. 

De politie startte direct een groot onderzoek. De Forensische Opsporing stelde rond het huis waar de twee slachtoffers werden gevonden en ook op de locatie waar de gewonde man werd gevonden sporen veilig. Hier richtte zich het onderzoek op de woning waar de twee overleden personen waren aangetroffen. Halverwege de nacht was het onderzoek zo goed als afgerond en werden beide lichamen uit de woning gehaald en overgebracht naar het mortuarium voor verder onderzoek.

De politie heeft 20 rechercheurs op de zaak gezet. De identiteit van de twee dodelijke slachtoffers en die van het gewonde slachtoffer is nog niet bekend.

Het arrestatieteam heeft gisterenavond alsnog een instap gedaan in een woning aan de Benedenstraat. Hierbij is niemand aangehouden. De politie tast nog steeds in het duister wat hier zich heeft afgespeeld en zet het onderzoek door. Heeft u informatie bel dan met de politie eenheid Rotterdam via 0900-8844 of via M. 0800-7000.