Persoon overleden na steekpartij, verdachte gewond naar ziekenhuis Prins Hendriklaan Vlaardingen (video)

Op de Prins Hendriklaan in Vlaardingen is even voor 6 uur een persoon neergestoken. Hulpdiensten probeerden lange tijd het leven van het slachtoffer te redden. Hun inzet mocht niet baten. De verdachte is gewond naar het ziekenhuis overgebracht.

Hulpdiensten waaronder drie ambulances, de brandweer en het mobiel medisch team uit Amsterdam kwamen ter plaatse om het slachtoffer, een 18-jarige man uit Vlaardingen, van eerste hulp te voorzien. Lange tijd vond reanimatie plaats. Na zo'n 40 minuten werd hun inzet beëindigd.

Meerdere getuigen zijn opgevangen door de politie. Daarnaast is een 19-jarige man uit Vlaardingen aangehouden als verdachte. Hij liep eveneens verwondingen op en is naar het ziekenhuis overgebracht. Op straat ligt naast veel bloed een bescherminghoes van een keukenmes. De forensische opsporing komt ter plaatse om onderzoek te verrichten en sporen veilig te stellen.

De steekpartij vond vermoedelijk plaats na een mislukte beroving. Een berover zou op de 19-jarige man en een vrouw zijn afgestapt met een mes. De 19-jarige man verweerde zich en pakte het mes af en liep daar verwondingen bij op aan zijn hand. Vervolgens stak hij de berover neer. De politie kent het verhaal en onderzoekt de exacte toedracht.

jGM3gn.jpg

UIZ0Z9.jpg

ueKlOT.jpg

QzxYvP.jpg

X8i4uK.jpg

TaTvBI.jpg

6LeL9o.jpg

A9NWWX.jpg

ETRsQ7.jpg

H1ptmA.jpg

XjHsdJ.jpg