Overzicht van alle voertuigbranden tijdens oud en nieuw 2021-2022

In dit artikel vindt u een overzicht van alle voertuigbranden tijdens de jaarwisseling 2021-2022. Wij van MediaTV zijn naast de reguliere meldingen die wij ontvangen vooral afhankelijk van de tips van onze volgers. Heeft u een nieuwstip? Meldt deze via een privébericht op onze social media of WhatsApp ons via onze tiplijn: 06-17172533

Rotterdam - In het tunneltje aan het Lagelandsepad ging eveneens een deelscooter in vlammen op. De brand veroorzaakte veel rookontwikkeling welke enige tijd over de A16 trok.

ItGgrp.jpg

Rotterdam - Aan de Kotterstraat in Rotterdam heeft een auto in brand gestaan. De motorkap is van de auto geblazen. De brandweer had de brand snel onder controle.

HfkIiq.JPG

fOeXVa.JPG

Rotterdam - Op de Mijnkintstraat  is een bestelwagen in de brand gestoken. Het voertuig kan als verloren worden beschouwd.

Jz9z1A.JPG

SiI5X4.JPG

mGKiqS.JPG

YZ9GRz.JPG

Vlaardingen - Aan de Brusselweg is door een omstander een scooter brand geblust. De brandweer heeft een nacontrole uitgevoerd. 

fYMNjL.jpg

Vlaardingen - Op het Geuzenplein is een voertuigbrand geblust door de brandweer. Oorzaak is onbekend. 

Zpgsmy.jpg

I7dFiN.jpg

 

Rotterdam - In de Kotterstraat ging oudejaarsavond een auto in vlammen op. De auto kan als verloren worden beschouwd. De brand is ontstaan onder de motorkap.

VO46sS.jpg

h4hjEh.jpg

Rotterdam - Aan de John Mottweg is een scooter in het gras gedumpt en in brand gestoken. De brand ging gepaard met veel rook.

Q5WYQB.jpg

DoSrvz.jpg