Overzicht van alle voertuigbranden in de regio tijdens Oud en Nieuw

Een overzicht van autobranden in de regio.

1 januari 2021

Bewoners van de Breeweg in Rotterdam schrokken op van een enorme knal voor de deur, toen zij gingen kijken bleek een geparkeerde auto in brand te staan. De brandweer heeft het vuur geblust, de auto moet als verloren worden beschouwd.

cIhVAx.jpeg

S24EAB.jpeg

1 januari 2021
Op de Charloisse Lagedijk in Rotterdam heeft een auto in brand gestaan. De brandweer had ook deze brand snel onder controle.

CwE3AB.JPG

cIUlHx.jpeg

01 januari 2021
Aan de Parklaan in Zwijndrecht is een kleine vrachtwagen in de brand geraakt. De brandweer had de brand snel onder controle.

fbs80s.jpeg

31 december 2020
Aan de Wolphaertsbocht in Rotterdam zijn twee voertuigen in de brand geraakt. De rookontwikkeling hiervan trok een winkel binnen. 
Lees verder

pigjM6.jpeg

31 december 2020
Aan de Sumatralaan in Zwijndrecht heeft een voertuigbrand plaatsgevonden het betrof hier een elecktrisch voertuig. De politie gaat uit van brandstichting. De brandweer heeft het voertuig volledig geblust.

SdzDRy.jpeg

31 december 2020

Aan de Frank van Borselenstraat heeft de brandweer een brand geblust in een graafmachine, De cabine van de graafmachine stond in brand.

De brandweer heeft de brand geblust. Naast de graafmachine werd een jerrycan met een brandbare substantie aangetroffen. Vermoedelijk is de oorzaak brandstichting.

 

sfusWo.jpeg