Overvaller op de vlucht na beroving Perentuin Barendrecht

Overvaller op de vlucht na beroving Perentuin Barendrecht

Een 43-jarige vrouw is zondagmiddag aan de Perentuin in Barendrecht doormiddel van een babbeltruc beroofd van haar ketting. De dader wist te ontkomen. De politie is een onderzoek begonnen. Rond 13.15 uur belde de man aan bij de woning van de vrouw. Hij deed zich voor als verkoper van ansichtkaarten. Toen de vrouw de deur opendeed, probeerde de man plotseling naar binnen te komen. 

De vrouw verzette zich en probeerde de deur dicht te doen. Dit lukte uiteindelijk, maar niet voordat de man haar ketting van haar nek trok. De dader ging er vervolgens met ketting vandoor in onbekende richting. De vrouw bleef ongedeerd achter in de woning. Naar aanleiding van de melding van de vrouw, is door de politie een zoekactie gestart naar de man. Ook is zijn signalement via Burgernet en Twitter verspreid. Helaas zonder resultaat.

Het (sporen) onderzoek wordt nog verder opgepakt. Mensen die informatie hebben die kan helpen hierbij, wordt gevraagd te bellen met 0900-8844. Het summiere signalement van de man is als volgt: 20-25 jaar, licht getint, rood petje.