Overval op woning Utrechtlaan Vlaardingen

Overval op woning Utrechtlaan Vlaardingen

Dinsdagmiddag heeft er een overval op een woning plaatsgevonden aan de Utrechtlaan in Vlaardingen. De overvaller is de woning aan de Utrechtlaan binnengekomen met een smoes. Eenmaal binnen bedreigde hij de bewoonster (46 jaar) met een mes. Hij ging er uiteindelijk vandoor met persoonlijke bezittingen van de bewoonster. Gelukkig bleef zij bij de overval ongedeerd. De verdachte is in onbekende richting gevlucht. De politie verspreidde direct na de melding een signalement en startte een onderzoek in de omgeving.

Signalement verdachte
Het signalement van de verdachte luidt als volgt: hij is een jongeman van ongeveer 20 jaar en heeft een licht getint uiterlijk. Hij is ongeveer 1.70 meter lang. Hij heeft zwart haar en lichte baardgroei. Hij sprak beschaafd Nederlands. Op het moment van de overval droeg hij een spijkerbroek en een licht crèmekleurig joggingvest.

Oproep
Heeft u informatie die de politie kan helpen dit misdrijf op te lossen? Belt u dan met de politie eenheid Rotterdam via telefoonnummer 0900-8844 of via ‘M’ Meld Misdaad Anoniem, via telefoonnummer 0800-7000.