Overval op tabakswinkel Slinge Rotterdam

Overval op tabakswinkel Slinge Rotterdam

Vrijdagmiddag rond 17.00 uur heeft een man een tabakswinkel aan de Slinge in Rotterdamovervallen. Niemand raakte hierbij gewoond. De dader is nog niet gepakt, dus de politie is nog op zoek naar getuigen. Rond 17.00 uur kwam de man de winkel binnen met een vuurwapen en bedreigde de 23-jarige man uit Rotterdam die achter de kassa stond dat hij geld wilde. De man achter de kassa werkte echter niet mee en wist de overvaller uit de zaak te verjagen. 

De overvaller ging er aanvankelijk te voet vandoor, maar pakte even verderop een fiets. Met hoge snelheid vluchtte hij in de richting van het Zuiderpark. Onbekend is of hij ook iets heeft meegenomen uit de tabakszaak. De politie die intussen gealarmeerd was, startte direct een zoekactie in de omgeving. Ook het Zuiderpark werd door diverse politie-eenheden doorzocht. Via Twitter en Burgernet werd het signalement van de overvaller verspreid. Helaas resulteerde dit niet in een aanhouding van de overvaller.

In en om de tabakszaak is vervolgens een onderzoek ingesteld. Er is gesproken met diverse getuigen, zoals de drie klanten die op het moment van de overval in de zaak aanwezig waren. Ook  zijn diverse sporen veiliggesteld. Voor dit onderzoek is de politie nog op zoek naar getuigen, mensen die de man hebben gezien voor of na de overval of die andere informatie hebben die kan helpen in het onderzoek. Hieronder is het signalement van de man te vinden. Contact opnemen kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Signalement: man, donker getint, zwart vest, witte trainingsbroek, groene latex handschoenen en een groen masker over het gezicht.