Over en weer gestoken na ruzie in achtertuin Curcumastraat Hoogvliet Rotterdam (video)

In de achtertuin van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet Rotterdam is een man gewond geraakt toen hij werd gestoken na ruzie met een aantal mannen. Het slachtoffer verklaarde aan de politie ook teruggestoken te hebben.

De man stond in de achtertuin van een woning waar hij op visite was toen meerdere mannen de achtertuin betraden. Daar ontstond een woordenwisseling waarna het slachtoffer gestoken werd. De mannen zijn na de steekpartij vertrokken. Bij een woning in een flat aan de Alsemstraat, om de hoek van de woning waar de steekpartij plaatsvond, heeft de politie een woning en kelder doorzocht. Daarbij werden een schild en politiehond gereed gehouden voor inzet. In het gebouw werden de mannen niet aangetroffen.

Een ambulance, het mobiel medisch team en meerdere eenheden van de politie werden gealarmeerd voor de steekpartij. De verwondingen van het slachtoffer konden ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld worden. Omdat geen ander slachtoffer werd aangetroffen, heeft de politie het slachtoffer dat zegt teruggestoken te hebben (nog) niet aangehouden.

Curcumastraat Hoogvliet Rotterdam:

AHNwh6.jpg

bj2PRY.jpg

Alsemstraat Hoogvliet Rotterdam:

ukVU4J.jpg

r5dnZf.jpg

GL633W.jpg

1QEUZz.jpg

X6P0Kc.jpg

vqBome.jpg