Opnieuw woning beschoten in Rotterdam-West (video)

Voor de vierde keer in een week tijd is er een pand beschoten in Rotterdam, ditmaal een woning aan de Jagthuisstraat in Rotterdam-West. Omstreeks 04:15 uur kwam de politie ter plaatse na de melding van harde knallen, ter plekke bleek er geschoten te zijn op een woning.

Een nog onbekende dader schoot zes keer op de ruiten van een woning, niemand raakte gewond. Na de schietpartij is de dader weggevlucht in een donkere auto, deze is niet meer aangetroffen. De politie heeft een onderzoek ingesteld, de forensische opsporing heeft diverse sporen veiliggesteld.

Afgelopen donderdag werd ook al een woning aan de Potgieterstraat, enkele minuten van de Jagthuisstraat vandaan beschoten. Zondagochtend werd op de Mathenesserdijk een winkelpand beschoten en gisterochtend was een eetzaak in Rotterdam-Kralingen het doelwit.

Wat de aanleiding van de schietpartijen is geweest onderzoekt de politie momenteel, de eigenaar van het beschoten winkelpand aan de Mathenesserdijk woont in het pand waar afgelopen week op werd geschoten. 

mJitCR.jpeg

LD5UCI.jpeg

P6zn21.jpeg

oT9l7k.jpeg

OfLcys.jpeg

Z1PRoS.jpeg

NMy6IJ.jpeg