Opnieuw verdachte schietpartij Dynamostraat Rotterdam aangehouden

Opnieuw verdachte schietpartij Dynamostraat Rotterdam aangehouden

Maandagavond 19 juni is wederom een verdachte van de schietpartij aan de Rotterdamse Dynamostraat aangehouden, het betreft een 22-jarige Rotterdammer. Eerder werden in dit onderzoek al een 34-jarige man uit Venlo, een 21-jarige Rotterdammer en een 22-jarige Belg aangehouden. 

De betreffende schietpartij vond plaats op 3 mei. Op de bewuste dag belden getuigen dat zij schoten hoorden vanuit een berging in de Motorstraat. Kort daarna werd er wederom geschoten op de Dynamostraat. Op camerabeelden is te zien dat een groep achter het 24-jarige slachtoffer aan gaat en op hem schiet.

Het slachtoffer werd naar de schietpartij door bekenden naar een ziekenhuis gebracht, daar overleed hij aan zijn verwondingen. De inzittenden van die auto werden later op de dag aangehouden door de politie, maar zijn na onderzoek geen verdachten meer in de zaak. 

De 22-jarige man die gisteren werd aangehouden werd al langer gezocht door de politie. Mogelijk voelde hij de hete adem van het onderzoeksteam in zijn nek en besloot zich gisteren zelf te melden op een politiebureau.