Opnieuw explosie bij woning in Grasstraat Rotterdam (video)

In de nacht van zaterdag op zondag heeft voor de tweede nacht op rij een explosie plaatsgevonden bij een woning aan de Grasstraat in Rotterdam. Meerdere ruiten en een voordeur raakten beschadigd.

Omstreeks 01:45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd nadat een explosie was gehoord in de straat. De brandweer en politie kwamen met spoed ter plaatse voor mogelijk brand. Van brand was geen sprake en de brandweer kon al snel retour.

Bij de voordeur van een woning had een explosie plaatsgevonden waardoor meerdere ruiten en de voordeur beschadigd raakten. Team explosieven veiligheid en de forensische opsporing zijn ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak en sporen veilig te stellen.

Een nacht eerder had er boven dezelfde woning ook een explosie plaats gevonden, hierbij raakte een ruit beschadigd.

UPDATE: Een paar uur later hebben buurtbewoners een persoon overmeesterd welke verdacht gedrag vertoonde in de straat. De politie is gekomen en heeft deze persoon aangehouden. Later in de nacht heeft de politie ook nog een tweede verdachte aangehouden. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij het incident.

3iqJ3z.jpg

fZ8lIm.jpg

GQdFMM.jpg

2CRGpy.jpg

dZF6Yc.jpg

4qTdsA.jpg

KrnP5m.jpg

YBOUyC.jpg