Opnieuw aanhouding schietpartij Bergselaan Rotterdam

Opnieuw aanhouding schietpartij Bergselaan Rotterdam

Het rechercheteam dat het schietincident aan de Bergselaan onderzoekt heeft donderdag opnieuw een man aangehouden die wordt verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij. Het gaat om een 30-jarige Rotterdammer.

Aanhoudingen
Al eerder arresteerde de politie direct na het incident een Rotterdammer. Hij werd 9 april vrijgelaten en is geen verdachte meer. Later wees het onderzoek uit dat het 20-jarige slachtoffer mogelijk zelf een rol speelde in het schietincident. Daarom werd hij 15 april aangehouden.

Het schietincident Buurtbewoners belden maandagavond 6 april rond 21.15 uur de politie nadat ze schoten hadden gehoord. Op de Bergselaan vonden politieagenten een man die bleek te zijn neergeschoten. Hij werd in kritieke toestand overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum. Inmiddels is de toestand van de man stabiel. De politie startte een rechercheteam op van in totaal 20 mensen. Zij zijn sinds die tijd dagelijks bezig met het onderzoek.

Getuigenoproep
De politie zoekt nog altijd naar getuigen. Heeft u iets gezien, gehoord of weet u meer over de achtergronden van dit schietincident? Bel onderzoeksteam Bergselaan via de opsporingstiplijn 0800-6070 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Als u anoniem wilt blijven, belt u naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.