Ook tweede verdachte moord Arjun Autar langer vast

Ook tweede verdachte moord Arjun Autar langer vast

De twee verdachte, een 21-jarige man die vorige week werd aangehouden wegen betrokkenheid bij de moord op Arjun Autar, blijft langer vast zitten. De man is maandag door de rechter-commissaris voor 14 dagen in bewaring gesteld. Voor de dood van Arjun Autar zitten twee mannen vast. Het levenloze lichaam van Autar werd op 10 juni 2014 aangetroffen na een brand in zijn woning. Al snel werd bekend dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen.

Op 11 juli 2014 werd een 18-jarige Rotterdammer aangehouden voor betrokkenheid bij de moord op Autar. Beide verdachten zijn deze week geconfronteerd met een telefoongesprek dat Autar voerde met de 112-alarmcentrale. In het gesprek vroeg het slachtoffer om hulp, de verbinding werd daarna verbroken. De politie heeft onderzoek gedaan naar zowel het telefoonnummer als eventueel het adres. Maar daaruit kwamen geen bijzonderheden. Ook kwamen er geen andere meldingen uit de buurt. De politie is op dat moment niet naar het adres aan de Putselaan gegaan. De familie van Autar heeft inmiddels het telefoongesprek beluisterd.

Het onderzoek naar de dood van Autar gaat door. Het onderzoeksteam richt zich op de verdachten voor de dood van Autar. Ook is er onderzoek opgestart naar de melding die binnen kwam bij de 112-alarmcentrale.