Ongeval eist dode op de Slaak Rotterdam (video)

Ongeval eist dode op de Slaak Rotterdam (video)

Op de Slaak in Rotterdam is donderdagavond een berijder van een snorbrommer om het leven gekomen bij een verkeersongeval. Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder een paal en kwam met een smak op de grond terecht. Hulpverleners hebben het slachtoffer ter plaatse gereanimeerd. 

Met ernstig letsel werd de gewonde naar een ziekenhuis vervoerd, daar overleed het verkeersslachtoffer. De politie heeft het ongeval in onderzoek.

Update:
Het slachtoffer betrof een 53-jarige Rotterdamse scooterrijder en is overleden na een mogelijke verwijtbare manoeuvre van een automobiliste op de Slaak in Rotterdam. De vrouw is na het ongeluk door agenten aan de kant gezet aan de Zamerhofstraat en aangehouden. Beide kwamen vanuit de richting van het Oostplein en reden in de richting van de Gerdesiaweg. Ter hoogte van de Willem Kloosstraat sloeg de personenauto rechtsaf. De bestuurder van de snorfiets moest hierdoor kennelijk uitwijken en kwam al slingerend ten val.

Agenten zagen het ongeval gebeuren en zagen ook dat de automobiliste niet stopte. Ze is op de Zamerhofstraat aan de kant gezet en aangehouden voor het onderzoek. Andere agenten, brandweer en GGD bekommerden zich direct na het ongeval om de zwaargewonde man. Hij werd ter plekke gereanimeerd, maar overleed kort na aankomst in het ziekenhuis.