Ongeval auto-bromfiets

Ongeval auto-bromfiets

Een 15-jarige jongen uit Geervliet is in de nacht van donderdag op vrijdag overleden aan zijn verwondingen die hij opliep als gevolg van een aanrijding die 's avonds rond half acht plaatsvond op de Kanaalweg OZ.

Het slachtoffer liep of reed samen met zijn 17-jarige vriend uit Spijkenisse over de Kanaalweg OZ. Zij waren in het bezit van een bromfiets. Een 31-jarige automobilist uit Hellevoetsluis, die in tegenovergestelde richting reed, is in botsing gekomen met het tweetal en de bromfiets.
Na de aanrijding werd de 17-jarige jongen zwaar gewond aangetroffen en met behulp van het traumateam gestabiliseerd en overgebracht naar het Erasmus MC.
Door de Technische Ongevallen Dienst werd een nader sporen onderzoek ingesteld waarna rond half tien het tweede slachtoffer, de 15-jarige jongen, achter een rietkraag in het water, werd aangetroffen. Direct werd gestart met reanimatie. Dit slachtoffer werd eveneens overgebracht naar het Erasmus MC, waar hij in de loop van de nacht aan zijn verwondingen overleed.
Door de politie wordt een nader onderzoek ingesteld naar de juiste toedracht van dit ongeval.