Ongaval tractor met auto

Ongaval tractor met auto

Vrijdagmiddag werd de vrijwillige brandweer opgeroepen voor een ongeval met beknelling op de kruising Rotterdamseweg met de Vlietlaan. Ter plaatse bleek dat een auto met hoge snelheid tegen de aanhanger van een tractor aan was gereden.

Beide voertuigen kwamen elkaar tegemoet, en hadden dus allebei groen licht. Echter de tractor sloeg af (op een punt waar dat niet mag) en kruiste de rijbaan van de personenauto. De bestuurder van de auto merkte dit te laat op en een botsing was het gevolg. Beide inzittenden van de auto zijn met spoed naar het ziekenuis vervoerd, onbekend is hoe het met de slachtoffers is.

Verpleegkundigen van het Mobiel Medisch Team hebben assistentie verleend bij de verzorging van de slachtoffers. De auto is niet opengeknipt, de personen zijn er door middel van een wervelplank uit gehaald. De jonge bestuurder van de tractor is met de schrik vrijgekomen. Het team Verkeers Ongevallen Analyse heeft sporenonderzoek gedaan om uit te zoeken hoe hard de auto heeft gereden. De tractorbestuurder is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.