Onderzoek na fatale verkeersruzie in Rozenburg in volle gang

Onderzoek na fatale verkeersruzie in Rozenburg in volle gang

Dinsdag overleed een 54-jarige Rozenburger na een vechtpartij op de Grote Stern in zijn woonplaats. Twee inwoners van Rozenburg zitten nog vast, een derde arrestant is vrijgelaten. Na een kennelijke verkeersruzie raakte de overleden man dinsdag rond 22.50 uur in gevecht met een andere automobilist op de Grote Stern. Toen agenten arriveerden werd hij in bedwang gehouden door drie personen: de 27-jarige Rozenburger uit de andere auto en zijn 26-jarige vriendin. In de laatste minuten kwam er bijstand van een 50-jarige Rozenburger. De 54-jarige was niet aanspreekbaar toen agenten arriveerden. Ze begonnen de reanimatie en ambulancepersoneel nam dit over. Het mocht niet baten, de man overleed kort voor middernacht. Inmiddels is sectie verricht op het lichaam maar dat heeft vooralsnog geen helderheid gegeven over de doodsoorzaak.

Na onderzoek, verhoor en gesprekken met getuigen is besloten de 50-jarige man vrij te laten. Of de andere twee langer vast blijven zitten en worden voorgeleid aan de rechter-commissaris, wordt in de loop van het weekeinde beslist. Dat is afhankelijk van het onderzoek dat momenteel nog in volle gang is.

Getuigenoproep
Overigens heeft het onderzoeksteam nog altijd een aantal vragen en blijft het op zoek naar getuigen. Heeft u het handgemeen ook gezien, of weet u wat er wellicht aan vooraf ging? Heeft u foto’s of filmopnames? Bel dan met de politie op 0900-8844 of doe anoniem uw verhaal via 0800-7000.