Onbekende man overvalt vrouw in woning Arendshof Capelle aan den IJssel

Onbekende man overvalt vrouw in woning Arendshof Capelle aan den IJssel

 Een onbekende man overviel zondagmiddag 31 juli rond 16.15 uur een 45-jarige vrouw in haar woning aan de Arendshof. Het gaat om een negroide man met afrokapsel, ongeveer 1.80m lang, normaal postuur in spijkerbroek en donkerblauw shirt. 

De overvaller belde die middag aan bij de woning van de vrouw. Toen zij open deed, bedreigde hij het slachtoffer met een voorwerp dat leek op een vuurwapen. De man eiste geld en liep verder de woning binnen. Niet veel later verdween hij weer en vluchtte in onbekende richting. Onduidelijk is of hij iets heeft meegenomen. De politie startte direct een zoekactie en verspreidde via Twitter en Burgernet het signalement van de man. Desondanks werd de overvaller niet meer aangetroffen.

Onderzoek
Het onderzoek gaat verder en inmiddels hebben agenten met diverse buurtbewoners gesproken. Meer tips zijn nog welkom. Wellicht herkent iemand de man bijvoorbeeld aan de hand van het signalement of heeft iemand hem die middag zien lopen. Informatie kan worden doorgegeven via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.