Nieuwsberichten politie rond Oud en Nieuw

Nieuwsberichten politie rond Oud en Nieuw

Nieuwsberichten

Aanhouding na zware mishandeling
Hellevoetsluis
- In de nacht van Oud en Nieuw kreeg de politie rond 03.45 uur melding van een mishandeling. Het slachtoffer, een 19-jarige man uit Hellevoetsluis, bleek een gebroken kaak te hebben en een gescheurd oor. Daar is een 21-jarige man uit Hellevoetsluis aangehouden. De politie onderzoekt de toedracht.

Hennepkwekerijen opgerold
Hellevoetsluis - De politie heeft enkele hennepkwekerijen opgerold op de Struytse Hoeck op de Ravenseweg. Op de Struytse Hoeck controleerde agenten woensdag rond twaalf uur in een woning, na een melding van wateroverlast. Daar troffen agenten 400 henneplanten aan. De politie onderzoekt de toedracht en bekijkt wie er verantwoordelijk is voor de kwekerij. De planten zijn in beslag genomen voor de vernietiging. Woensdag rond kwart voor elf controleerde agenten op de Ravenseweg. Na binnengekomen informatie zagen politiemensen een kwekerij met ongeveer 900 hennepplanten. Ook bleek er sprake van diefstal van stroom. De politie onderzoekt de toedracht en bekijkt wie er verantwoordelijk is.

Man opgepakt na steekpartij
Rotterdam - De politie heeft een man aangehouden die verdacht wordt van een steekpartij aan de Slinge. Woensdagavond rond 19.15 uur kreeg de politie melding van een steekpartij in een woning aan de Slinge. Ter plaatse lag een gewonde man, het bleek te gaan om een 56-jarige Rotterdammer. In de woning was een 27-jarige Rotterdammer aanwezig. Agenten hielden hierop de man aan en brachten hem over naar een politiebureau voor nader onderzoek. De verdachte is in verzekering gesteld.

Daders overval avondwinkel snel aangehouden
Vlaardingen - De politie van het district Waterweg-Noord heeft woensdagavond twee mannen van 22 en 27 jaar, zonder vaste woonplaats, aangehouden. Ze worden verdacht van een overval op een avondwinkel aan de Vondelstraat. Omstreeks 21.30 uur woensdagavond stapten twee mannen, waarvan één gemaskerd en voorzien van een vuurwapen de avondwinkel aan de Vondelstraat binnen. De eigenaar werd bedreigd en moest geld afgeven. Met de buit gingen ze er vandoor.De eigenaar gaf een goed signalement en vertelde dat ze de Vondelstraat uitliepen in de richting van de Burgemeester Pruissingel.

Politiemensen en getuige stapten in een politiewagen en stelden een onderzoek in in de omgeving. Op de Parallelweg van de Burgemeester Pruissingel zag men twee mannen lopen die voldeden aan het signalement en ze werden ook herkend. Politiemensen zijn uit de auto gestapt en hebben hun vuurwapen getrokken en het tweetal gesommeerd hun handen in de lucht te steken en op de grond te gaan liggen. De verdachten werden geboeid overgebracht naar een politiebureau waar ze zijn ingesloten. Het geld werd onder een auto teruggevonden en een vuurwapen in een tuin.

Fatale valpartij

Rotterdam - Een 21-jarige man uit Waddinxveen viel vijf minuten voor de jaarwisseling van vijf hoog en kwam om het leven. De fatale valpartij had woensdagavond plaats op de Stadhoudersweg in Rotterdam. Het slachtoffer wilde via een trapje het dak op. Tijdens die klauterpartij kwam hij ten val. Waarom hij naar het dak ging, is niet bekend.