Op de Vermeerlaan in Maassluis werd maandagavond rond 19:15 uur een onwel meisje aangetroffen dat medische hulp nodig had. Een ambulance is voor haar ter plaatse gekomen. Toen het meisje werd aangetroffen, waren er drie jongens bij haar. Toen de drie jongens hoorden dat de politie erbij werd gevraagd, begonnen zij te rennen.

De drie jongens renden vanaf de Vermeerlaan door een steegje bij de Rembrandtlaan, vervolgens over de Mesdaglaan naar de P.C. Hooftlaan. Uiteindelijk heeft een getuige ze op de G.A. Brederolaan ter hoogte van de P.C. Hooftlaan uit het zicht verloren. Agenten hebben nog in de wijk gezocht, maar de jongens niet meer aangetroffen. Het meisje is overgebracht naar het ziekenhuis. Of de jongens verantwoordelijk zijn voor de onwelwording van het meisje wordt nog onderzocht.

Het ging om drie donkergetinte jongens tussen de 16 en 22 jaar oud. Alle drie hadden een slank postuur. Een jongen droeg een donkergroene broek met een zwart shirt en had een gouden ketting om. Een tweede jongen droeg een lichte spijkerbroek en een donkergrijs vest/jas. Een derde jongen droeg een zwarte broek met zwart shirt en had een petje op.

YgYh6w.jpg