De politie is gisteravond groots ingezet nadat melding gemaakt werd van een persoon die in een auto getrokken was op de Coolsestraat in Rotterdam. Veel eenheden en de politiehelikopter zochten mee. Een vluchtende auto kon bij een achtervolging ontkomen. De politie meldt dat niets erop duidt dat daadwerkelijk een ontvoering heeft plaatsgevonden. 

Rond 20:30 kwam de melding van de mogelijke ontvoering binnen bij de politie, waarna veel eenheden op zoek gingen naar een auto die was weggereden. Zowel aan de noord- als zuidkant van Rotterdam werd gezocht. Een auto is door de politie achtervolgd. Dat voertuig slaagde erin om uit handen te blijven van de politie en is tot op heden niet aangetroffen. 

Op de Coolsestraat in Rotterdam heeft de politie onderzoek verricht. Daarbij is een zwarte auto die op een laad/loshaven geparkeerd stond onderzocht. Deze auto stond niet op slot. Na onderzoek ter plaatse is het voertuig door een politieberger veiliggesteld. De politie laat weten dat de auto inmiddels aan de rechtmatige eigenaar is teruggegeven.  

De politie laat verder weten dat groot op de melding is ingezet, maar uit niets blijkt dat daadwerkelijk een ontvoering heeft plaatsgevonden. Op dit moment zijn dan ook geen personen als vermist opgegeven.

yRdmFg.jpg

TvY24a.jpg

nvShFu.jpg

YJVyik.jpg

lkBf0X.jpg

7g1Wq3.jpg

OZRC3k.jpg

fUWFw1.jpg