Nieuwe aanhoudingen schietpartij Van Der Sluysstraat

Nieuwe aanhoudingen schietpartij Van Der Sluysstraat

Donderdag 4 september raakte een 34-jarige Rotterdammer gewond bij een schietincident aan de Rotterdamse Van der Sluysstraat. Dinsdag 9 september werden twee nieuwe verdachten aangehouden. De teller staat daarmee op drie. De man zat met twee anderen in een geparkeerde auto. Er ontstond een ruzie waarbij op het latere slachtoffer een vuurwapen zou zijn gericht. 

Hij duwde dat weg, maar op dat moment werd hij vermoedelijk door een verdachte die naast de auto stond beschoten en zo in de nek geraakt. De drie verdachten sloegen op de vlucht. Twee van hen zijn dinsdagavond rond 22.30 uur aangehouden. Een 29-jarige Rotterdamse en 23-jarige Rotterdammer. Ze zitten vast en worden verhoord. In een nabijgelegen portiek werd kort na het incident een 24-jarige man uit Beverwijk aangehouden. 

Hij is niet één van de drie gevluchte verdachten, maar volgens rechercheurs wel betrokken bij het incident. Ook hij zit nog vast. De gewonde man werd overgebracht naar een ziekenhuis en kon na enkele dagen weer naar huis.