Nader onderzoek naar overleden man Hooidrift Rotterdam

Nader onderzoek naar overleden man Hooidrift Rotterdam

De politie is een uitgebreid onderzoek begonnen naar de omstandigheden waaronder een man vrijdagochtend om het leven is gekomen bij een brand aan de Rotterdamse Hooidrift. De man werd tijdens het bestrijden van de brand uit het pand gehaald met een schotwond.

De brandweer kreeg vrijdagochtend rond 10:50 uur een melding van een brand op een zolderverdieping van een pand aan de Hooidrift. Tijdens het bestrijden van de brand werd de man aangetroffen. Naast de man werd ook een vuurwapen aangetroffen. De man werd naar buiten gebracht, waar hij enige tijd werd gereanimeerd. De man is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij in de loop van de middag overleed.

Omdat er nog onduidelijkheid is over de feiten en omstandigheden waaronder de man is komen te overlijden en een misdrijf nog niet uitgesloten kan worden is de politie een uitgebreid onderzoek gestart. Een Team Grootschalige Opsporing is in het leven geroepen om dit onderzoek te leiden. In en om de woning zal zaterdag onderzoek worden gedaan, verder zullen agenten een buurtonderzoek houden. Ook zal er sectie worden verricht op het lichaam van het slachtoffer.