Motorrijder vlucht bij politiecontrole en komt om na val op 's-Gravenweg Rotterdam (video)

Motorrijder vlucht bij politiecontrole en komt om na val op 's-Gravenweg Rotterdam (video)

Op de 's-Gravenweg in Rotterdam is zaterdagmorgen een motorrijder door een val om het leven gekomen. De motorrijder kreeg rond een uur of half vijf 's morgens op de Maasboulevard een stopteken van surveillerende agenten omdat hij slingerend reed. In eerste instantie leek de bestuurder mee te willen werken toen hij op de Oostmaaslaan stopte. Toen de agenten uitstapten, gaf de man echter plotseling gas en vluchtte weg. 

De agenten zetten de achtervolging in, maar verloren de motor al snel uit het zicht. De agenten gaven niet op en doorzochten de buurt. Tijdens deze zoektocht hoorden ze een claxon die niet stopte. Ze volgden het geluid en troffen de motorrijder zwaargewond aan op de 's Gravenweg. Direct startten de agenten met reanimeren. Ook de traumahelikopter werd ingezet. De hulp mocht echter niet meer baten en de motorrijder overleed ter plaatse.

Identiteit
Politieonderzoek naar de identiteit van de man, die geen identiteitspapieren bij zich droeg heeft inmiddels uitgewezen dat het gaat om een 19-jarige man uit Breda.