Motorkap van dure auto opengescheurd na explosie in parkeergarage Bloklandstraat Rotterdam

In de nacht van zondag op maandag heeft een explosie plaatsgevonden in een parkeergarage aan de Bloklandstraat in Rotterdam. De motorkap van een dure Audi scheurde door de klap open.

Omstreeks 02:00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een explosie in een parkeergarage aan de Bloklandstraat in Rotterdam. Met spoed kwamen politie en brandweer ter plaatse. Een man had een auto geleend van een vriend en reed korte tijd voor de explosie de parkeergarage binnen. Nadat hij was overgestapt in zijn eigen auto en de parkeergarage uit reed vond binnen een explosie plaats.

Volgens ooggetuigen rende een andere man hard de parkeergarage uit. Direct werden de hulpdiensten ingeschakeld. Er was geen brand, de brandweer kon al snel retour. Wel is er veel schade aan het geleende voertuig. De motorkap is volledig opengescheurd.

Team explosieven veiligheid is ter plaatse gekomen en heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak van de explosie. De politie heeft camerabeelden veiliggesteld en de aangifte opgenomen.

70jZU4.jpg

m88L5s.jpg

lenRYT.jpg

m57px5.jpg