Misdrijf Bredenoord Rotterdam in Opsporing Verzocht

Misdrijf Bredenoord Rotterdam in Opsporing Verzocht

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt op dinsdag 20 januari aandacht aan het onderzoek naar het misdrijf waarbij een 56-jarige Rotterdammer om het leven is gekomen. Op vrijdagavond 12 december 2014 werd in een woning aan de Bredenoord in Rotterdam-IJsselmonde het levenloze lichaam gevonden van Jan Buizer. Inmiddels staat vast dat hij door een misdrijf om het leven is gekomen. Een team van 20 rechercheurs werkt aan de oplossing van dit misdrijf. Uit onderzoek is gebleken dat Jan Buizer op woensdag 10 december voor het laatst in leven is gezien.

Op dinsdag 20 januari wordt in het programma Opsporing Verzocht een reconstructie getoond van de laatste dagen van het slachtoffer. Daarnaast worden er beelden getoond van een man en een vrouw naar wie de politie nog op zoek is en die mogelijk meer over het misdrijf kunnen vertellen.

Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op NPO 1 om 20.30 uur. De herhaling is woensdag 21 januari omstreeks 11.40 uur op NPO 2. Heeft u op voorhand informatie over dit misdrijf of de mogelijke dader(s), neem dan contact op met onderzoeksteam Bredenoord via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of mail uw informatie door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt uw informatie ook anoniem delen via Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000 of met het Team Criminele Inlichtingen (TCI) op 06-49015487.

Een link naar de reconstructie van het misdrijf vindt U hier.